Reklama

Jadło regionalne prosto z Bieszczad - proziaki

Opublikowano: czw, 30 lip 2020 21:52
Autor:

Jadło regionalne prosto z Bieszczad - proziaki - Zdjęcie główne
UDOSTĘPNIJ NA: UDOSTĘPNIJ NA:

Przeczytaj również:

Wiadomości Kuchnia dawnych mieszkańców Bieszczadów była uboga i prosta. Chleb pieczono rzadko. Natomiast na co dzień jadano placuszki na sodzie czyli proziaki.

Dziś prawie każdy kto odwiedza Bieszczady chce spróbować dań z kuchni regionalnej, w tym oczywiście proziaków. Możemy je zamówić w restauracji lub zrobić samodzielnie. Każda gospodyni miała swój własny przepis.

 

 


Czytaj także:

UDOSTĘPNIJ NA: UDOSTĘPNIJ NA:
wróć na stronę główną

ZALOGUJ SIĘ - Twoje komentarze będą wyróżnione oraz uzyskasz dostęp do materiałów PREMIUM.

e-mail
hasło

Nie masz konta? ZAREJESTRUJ SIĘ Zapomniałeś hasła? ODZYSKAJ JE

Komentarze (0)

Wysyłając komentarz akceptujesz regulamin serwisu. Zgodnie z art. 24 ust. 1 pkt 3 i 4 ustawy o ochronie danych osobowych, podanie danych jest dobrowolne, Użytkownikowi przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania. Jak to zrobić dowiesz się w zakładce polityka prywatności.