Kiermasz tostów, a wcześniejsze ich "stworzenie" to świetny sposób na naukę współpracy. Na kiermaszu triumfy święciły tosty, gofry, zapiekanki i hot-dogi, ale nie zastąpiły waty cukrowej, która dosłodziła całość.
Gest dzielenia się posiłkami z przyjaciółmi to także cecha, o którą trzeba dbać. Wszystkie przekąski zostały przygotowane w szkole, w pracowni kulinarnej, która powstała w ramach ogólnopolskiego programu dla szkół pod nazwą "Laboratoria Przyszłości". Wyposażona jest w nowoczesny sprzęt, z którego bardzo chętnie korzystają uczniowie, zwiększając umiejętności i zainteresowania praktycznie. Realizują "smaczne" inicjatywy.
Komentarze (0)
Wysyłając komentarz akceptujesz regulamin serwisu. Zgodnie z art. 24 ust. 1 pkt 3 i 4 ustawy o ochronie danych osobowych, podanie danych jest dobrowolne, Użytkownikowi przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania. Jak to zrobić dowiesz się w zakładce polityka prywatności.